vreau să mă opresc o perioadă – cum e cu autoexcluderea la noi?

Creat de Bursucel · 25 Iun 2026
  1. Bursucel
    Membru
    25 Iun 2026#1

Simt că am nevoie de o pauză serioasă, nu de una din aia de promis și uitat.

Cum funcționează autoexcluderea la noi? Se aplică la toate site-urile o dată sau trebuie cerută pe fiecare în parte?

2. CautLiniste
    Membru
    25 Iun 2026#2

Poți cere autoexcluderea prin ONJN și se aplică la toți operatorii licențiați, ceea ce e exact ce ai nevoie. Pe lângă asta, blochează-ți și accesul direct din conturile pe care le ai, ca să fie dublu sigur.

3. Bursucel
    Membru
    25 Iun 2026#3

Mulțumesc. Ăsta e primul pas, îl fac azi, nu amân. Mă simt mai liniștit doar că am scris asta aici.

4. OanaNoaptea
    Membru
    25 Iun 2026#4

Respect mult pentru decizie, serios. Și dacă simți că vrei să vorbești cu cineva, programul Joc Responsabil are o linie de ajutor gratuită, o găsești ușor. Nu e rușinos să suni, e inteligent.

5. Bursucel
    Membru
    25 Iun 2026#5

Mulțumesc mult, înseamnă enorm mesajele voastre. Poate mai dau pe aici din când în când să vă zic cum merge.

18+ — Jocurile de noroc pot crea dependență — dacă simți că îți scapă de sub control, apelează linia gratuită a programului Joc Responsabil sau cere autoexcluderea prin ONJN.

Unele recomandări de pe site conțin linkuri afiliate — dacă te înscrii prin ele, primim un comision, fără niciun cost în plus pentru tine.