site-uri care au dispărut din piață – cum îți recuperezi banii?

Creat de BogdanIasi · 21 Iun 2026
  1. BogdanIasi
    Membru
    21 Iun 2026#1

Vorba aia, te trezești că un site la care aveai cont pur și simplu nu mai există. Mie mi s-a întâmplat anul trecut cu unul micuț și aveam niște bani blocați acolo.

Ce faceți în situația asta? Mai e ceva de făcut sau plâng și merg mai departe?

2. FaraFiltruRo
    Membru
    21 Iun 2026#2

Dacă avea licență ONJN, faci reclamație oficială și ai șanse reale. Dacă nu avea, cam ai pierdut banii, din păcate. Învățătură de minte scumpă.

3. StefanM
    Membru
    21 Iun 2026#3

De asta nu țin niciodată sume mari în cont. Câștig ceva, retrag imediat. Contul de cazino nu e cont de economii.

4. BogdanIasi
    Membru
    21 Iun 2026#4

Corect, și eu la fel fac acum. Atunci am învățat pe pielea mea și încă mă mai ustură.

5. Timisoreanul
    Membru
    21 Iun 2026#5

Eu verific mereu dacă operatorul e pe lista celor licențiați înainte să depun. Durează un minut și dormi liniștit. Recomand tuturor.

18+ — Jocurile de noroc pot crea dependență — dacă simți că îți scapă de sub control, apelează linia gratuită a programului Joc Responsabil sau cere autoexcluderea prin ONJN.

Unele recomandări de pe site conțin linkuri afiliate — dacă te înscrii prin ele, primim un comision, fără niciun cost în plus pentru tine.