cum vă puneți limite? concret, vă rog

Creat de CautLiniste · 25 Iun 2026
  1. CautLiniste
    Membru
    25 Iun 2026#1

Vreau să îmi pun limite serioase, nu doar promisiuni în cap care se topesc la prima seară proastă.

Ce folosiți voi, concret: limite din site, aplicații separate, card separat? Ce funcționează pe bune?

2. OanaNoaptea
    Membru
    25 Iun 2026#2

Eu am limită de depunere setată pe fiecare site unde joc, plus un card separat doar pentru asta, pe care țin strict suma de joacă. Când se termină, se termină, nu există negociere.

3. CautLiniste
    Membru
    25 Iun 2026#3

Card separat e idee foarte bună, nu m-am gândit deloc la asta. Mulțumesc, îl fac săptămâna asta.

4. VladConstanta
    Membru
    25 Iun 2026#4

Și eu la fel ca mai sus, plus o alarmă pe telefon pentru timp. Când sună, opresc orice ar fi, chiar la jumătate de sesiune. Sună absurd, dar funcționează de minune.

5. OanaNoaptea
    Membru
    25 Iun 2026#5

Nu e absurd deloc. Ce funcționează, funcționează, și nu trebuie să ne fie rușine de uneltele care ne țin pe linia de plutire.

18+ — Jocurile de noroc pot crea dependență — dacă simți că îți scapă de sub control, apelează linia gratuită a programului Joc Responsabil sau cere autoexcluderea prin ONJN.

Unele recomandări de pe site conțin linkuri afiliate — dacă te înscrii prin ele, primim un comision, fără niciun cost în plus pentru tine.